Kommentar til: Konkurranse og profitt er bra i møte med eldrebølgen

K

Min kommentar til følgende artikkel ” Konkurranse og profitt er bra i møte med eldrebølgen”. Her skrives det blant annet ” Private er avhengig av at kunden er fornøyd. Å gi innbyggerne best mulig tjenester er det som må stå i sentrum, ikke ideologi eller frykt for konkurranse og profitt.”.

VELFERDS-MIX bedre enn MONOPOL
Det må være lov å tjene penger på å levere velferdstjenester. Det er derfor viktig å lytte til de røster som her advarer mot den ensretting vi nå ser etter valget blant annet i Oslo hvor en mer aggressiv politisk venstreside vil kaste ut private leverandører av velferdstjenester.
Vi trenger nå mer enn noen sinne konkurranse om velferdstjenestene ikke bare for å sikre profitt – fortjeneste – for den enkelte leverandør, men for å unngå «konkurs» i velferdssektoren og dermed velferdsstaten.
Vi kan ikke fortsette en kurs som fremmer offentlige monopol uten krav om effektiv drift og fortjeneste. Venstresidens ideologiske mistro mot å tjene penger på velferdstjenester er og blir et BLINDSPOR. Er fatalt og politisk blindspor som aldri har og aldri vil sikre fremtidig velferd for noe land.
Historien er vårt BESTE BEVIS.
(Publisert via Facebook)

Skriv en kommentar

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Arkiv

Kategorier