Støre-Sosialismen STEG for STEG…

S

Støre-regjeringens planlagte «Av-kommersialiseringen» av alle leveranser av varer og tjenester til hele vår statsfinansiert velferd, vil føre til at det vil bli forbudt å tjene penger på salg fra alle private bedrifter til denne kundegruppen til hele den offentlig sektor. Dette skjer nå i regi av Støre-regjeringen som nylig også har vedtatt å avvikle Solberg-regjeringens konkurranse innen tog-sektoren ved å gi det gamle NSB (Vy) fornyet tog-monopol på hele Østlands-området.  

Denne Støre-politikken tar dessverre Norge i en fullstendig feil retning. Velgerne reagerer gudskjelov allerede i hopetall ved å gi Støre-regjeringen bunn-noteringer på meningsmålingene.

Jeg advarer nå mot Støre´s sosialistiske politikk ved å legge ut mitt tidligere heftet om «Ideologisk utfordring» fra 1984 for å minne om hvor viktig det er at Norge ikke vender tilbake til en sosialistisk regulert planøkonomi hvor stadig mere av innbyggernes kapital og ressurser blir lagt inn under offentlige myndigheters styring og kontroll. Her er oppskriften og tankene på hvordan veien videre bør meisles ut for å hindre Støre´s politikk som vil fase ut private aktører fra å være med å bygge og trygge fremtidig velferd i dette landet.

Norge trenger en fornyet og forsterket tro på de liberale og humanistiske kulturverdier som vårt frie samfunn er tuftet på. 

Del gjerne hele innholdet i dette heftet med andre. Her du en link til hele PDF-dokumentet:

Kort og godt – Ideologisk utfordring

Skriv en kommentar

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Arkiv

Kategorier